MaaltijdZorg Assen

Binnen enkele weken is ons dagelijks leven als gevolg van het Coronavirus drastisch veranderd. De genomen maatregelen zijn ingrijpend en raken ons allemaal. Dat geldt specifiek voor kwetsbare mensen in onze samenleving zoals ouderen, kwetsbaren, mensen zonder netwerk en mensen werkzaam in vitale beroepen die het hart van Nederland nu kloppend houden.

Samen kunnen we meer
Zorgorganisatie Stichting Phusis uit Assen (www.stichtingphusis.nl) geeft gehoor aan de landelijke oproep om voor deze groep een wakend oog te hebben en steun te bieden. Met de verstrekking van heerlijke en gezonde maaltijden via het nieuwe initiatief MaaltijdZorg Assen (www.maaltijdzorgassen.nl). Dat doen we niet alleen, maar samen. Met onze medewerkers en deelnemers die zich inzetten voor de organisatie en uitvoering van de werkzaamheden. En met lokale partners zoals buurt- en wijkverenigingen, welzijn- en zorgorganisaties, kerken uit Assen en met bedrijven en vrijwilligers die ons van harte ondersteunen.

Zelf bestellen of doneren
MaaltijdZorg Assen is een bezorgdienst van maaltijden die in onze professionele keuken dagvers door onze (chef)koks bereid worden. De maaltijden zijn duurzaam, zitten boordevol voedingsstoffen en worden afhankelijk van het bezorgmoment warm of gekoeld geleverd; afhalen is ook mogelijk. De klant heeft de keuze uit een gevarieerd weekmenu (ook Vegetarisch) waarbij rekening wordt gehouden met speciale wensen (dieet/ allergenen). Tegen een tarief van € 6,50 per maaltijd bezorgen wij een hoofdgerecht (plateservice) met een stukje fruit na. Het is ook mogelijk om een maaltijd te doneren (gepersonaliseerd of anoniem) waardoor wij gratis maaltijden kunnen bezorgen. Bestellen en doneren gaat gemakkelijk via onze webshop (zie bestellen en bezorgen).