ZOMER BUURTBORREL OP ZATERDAG 2 JULI 2022 VAN 17:00 – 21:00 UUR.

MET LIVEMUZIEK EN EEN SPRINGKUSSEN VOOR KINDEREN.

Voor alle buurtgenoten! Locatie: Iepenlaanplantsoen (Iepenlaan/Gouverneur Hofstedelaan)

 

EINDELIJK!

In de zomer van 2019 hebben we als Vereniging Assen Oud-Zuid voor het laatst onze ‘Zomerbuurtborrel’ kunnen organiseren. Nu, 3 jaar verder, kunnen we eindelijk weer samen komen. Op zaterdag 2 juli bieden we alle buurtgenoten de kans om samen een hapje te eten en een toost uit te brengen op een mooie zomer.

Tijdens de laatste buurtborrel hadden we grote partytenten opgezet, omdat er slecht weer was voorspeld. Dat werd toen erg gewaardeerd, vanwege de extra beschutting en omdat deze tenten wat ‘knusser’ aandeden. Daarom gebruiken we ze dit jaar opnieuw, afhankelijk van het weer mét of zonder deels afgesloten zijkanten.

We hopen zo veel mogelijk buurtgenoten te ontmoeten en samen in een ontspannen sfeer lekker te eten, te drinken én bij te kletsen.

Het Samen Eten in het Duurzaamheidscentrum is ondertussen ook hervat, op de 2de maandag van de maand. De data hiervoor zijn tot het einde van dit jaar bekend. Deze staan vermeld op onze website.

We duimen voor een ‘normaal’ verloop van de rest van het jaar, zodat we niet meer beperkt zullen worden in onze activiteiten. En uiteraard duimen we voor mooi weer op 2 juli a.s. We hopen elkaar dan in goede gezondheid te treffen. Tot dan!

Namens het bestuur,

Bonne van der Kooi (voorzitter)

 

OPGAVE ETEN TIJDENS DE ZOMER BUURT BORREL

Voor de heerlijke zomerse Italiaanse maaltijd betaal je € 10,- per persoon (kinderen t/m 12 jaar zijn gratis). Opgave vóór 25 juni 2022 via ahnijhuis@gmail.com. Vermeld in het e-mailbericht postcode/huisnummer, het aantal volwassenen/kinderen en (di)eetwensen. Maak a.u.b. na opgave het bedrag over op NL 91 INGB 06 54 77 65 12, eveneens met vermelding van postcode/huisnummer.