Wat wonen we in een mooie buurt!

Niet alleen het grote XXL paasei op de Brink trok veel belangstelling, ook werden er veel tekeningen ingeleverd met de Paas-kleurplaat actie. Wat een creativiteit in de buurt! De paashaas heeft alle kunstenaars getrakteerd – het kostte hem weinig moeite om de huizen te vinden.

Hiermee blijkt maar weer dat we trots  op onze wijk mogen zijn en ons gelukkig mogen prijzen dat we hier wonen.

De enthousiaste deelname aan de buurtpuzzeltocht eind vorig jaar en de paasacties hebben ons op het idee gebracht om wat meer te weten te komen over de buurt en hun bewoners. Het idee is ruwweg een wandeling door onze buurt met onderweg verhalen door bewoners, over hun huis, hun plek. Verhalen bijvoorbeeld over vorige bewoners, bijzondere gebeurtenissen,  over waar je trots op bent, of wat dan ook maar, gezellige weetjes. Dit wordt dan uiteindelijk een digitale wandelroute.

Dit is nog maar een bedenksel. Heb jij zin en tijd om met ons dit idee handen en voeten te geven? Neem dan contact op met Jolanda Schoenmaker, tel 06 – 15 15 81 64

PS: Het grote XXL paasei hebben wij in bruikleen gekregen. Het wordt een soort mascotte, dus dat kunnen jullie nog eens rustig bekijken op een buurtbijeenkomst. Zodra dat weer mag.