Het was erg gezellig!!!

Op maandag 28 oktober hebben we proefgedraaid; het eerste etentje bij het Duurzaamheidscentrum voor onze vereniging. Als bestuur hadden we allemaal mensen uit onze omgeving meegevraagd zodat we met 14 personen waren. De tafel was prachtig voor ons gedekt.

 

 

 

 

 

 

We begonnen met een drankje en daarna kwam de eerste gang, een heerlijke gebonden paddenstoelensoep. Vervolgens kregen we een mooi opgemaakt bord met een varkenshaasje in een kaasjasje op rodekoolstamppot met daarbij heerlijke bijgerechtjes.

Als dessert was er ijs met chocoladesaus en slagroom.

Het eten was werkelijk prima! Maar misschien wel belangrijker; het was heel erg gezellig! Iedereen zat genoeglijk met elkaar kennis te maken en over en weer te praten. En dat is ook een beetje het doel van deze etentjes, kennis maken met mensen die bij je in de buurt wonen tijdens een lekker etentje.

We hopen oprecht dat we veel aanmeldingen krijgen voor de volgende keer, op maandag 25 november. Je kunt je nog steeds opgeven via het opgavekaartje van de Nieuwsbrief of via de website. Vervoer nodig of vragen? Mail naar Alie Karsens (alie@karsens.nl).