Slider7
Slide6
Slide5
Slide4
Slide3
previous arrow
next arrow

Wandeling 3 in het Assen en Asser Bos met Marten van Dijken – 27 november 2022

Het sprookjesachtige ontstaan van Assen (wandeling no. 3).
We pakken de draad op bij de meerstammige linde bij het beeld van Bartje. Het verhaal van Marten gaat over de geboorte van Assen, gezien en geschreven vanuit het oude Asser Bos. Een verhaal over mensen, die ooit gedurfd hebben de confrontatie aan te gaan met een ontoegankelijk gebied. Het gebied van de natuur, het gebied van de elementen, een gebied ook met een geheel eigen klimaat en eigen geuren.

De wandeling gaat het meest door de stad en voor een klein deel door het bos. Deelnemers, die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel, kunnen ook aan deze wandeling mee doen.

Spelregels voor de wandelingen:

  • Tijdige opgave is verplicht bij ons bestuurslid Aly Kuipers (alykuipers@hotmail.com) of 06-18024064. Graag opgave minimaal één week voor de datum van de gekozen wandeling! Ook niet-leden en familieleden zijn van harte welkom.
  • We starten om 10:00 uur bij Gallery Kunst & Koffie (Brink 22) en komen daar ook weer terug.
  • Wij zorgen voor een kop koffie en koek bij aanvang van de wandeling en na afloop soep met een broodje.
  • Aan deze wandelingen zijn geen kosten verbonden.
  • Slechte weeromstandigheden kunnen leiden tot annulering van de wandeling.

NB. Er zijn nu drie verschillende wandelingen gepland met Marten van Dijken, waarbij wandeling 1 en 2 een reprise is van eerdere wandelingen voor diegene die deze wandelingen hebben gemist. Wandeling 3 is geheel nieuw!

IMG-20221016-WA0004
27 november, 2022
Gallery Kunst en Koffie - Brink 22 - Assen