Slider7
Slide6
Slide5
Slide4
Slide3
previous arrow
next arrow

Hoe kan ik energie besparen en hou ik mijn energierekening betaalbaar?

Hoe kan ik energie besparen en hou ik mijn energierekening betaalbaar?

Dat is een vraag die ons allen bezighoudt. Vooral in deze tijd van stijgende energieprijzen, aangekondigde energieplafonds en besparingsdoelen. De Vereniging Assen Oud Zuid (VAOZ) organiseert een avond over energiebesparing en duurzaamheid in samenwerking met De Energiecoöperatie Duurzaam Assen (https://ecduurzaamassen.nl/) en het Drents Energieloket (https://drentsenergieloket.nl/).

Datum                  : maandag 17 oktober

Tijd                        : 19.30 uur (inloop 19.15 uur)

Plaats                   : Duurzaamheidscentrum Assen (in het Asser Bos)

Energiebesparing en betaalbaarheid zijn een hot item. Maar daarnaast speelt ook de vraag hoe onze bestaande woningen ‘gasloos’ te maken? Ook dat gaat in de (nabije?) toekomst vast een rol spelen. Maar hoe doe je dat, met een woning uit een ver verleden? Is een woning met een laag Energielabel en een hoog energieverbruik straks nog wel verkoopbaar? Wie kan je hierbij helpen?

Zijn dit ook voor u interessante vragen? Kom dan de 17e oktober naar het DCA. Iedereen is welkom (ook niet-leden), dus neem uw buren mee. Ook als ze deze mail niet ontvangen hebben, want die is alleen naar onze leden verzonden. We ontvangen graag een berichtje als u van plan bent te komen.

istockphoto-1130140797-170667a
17 oktober, 2022
Duurzaamheidscentrum (Asser Bos)